Aan de slag

 

 

Hoe begint u bij CVcasting? (in het kort)

 

Heel eenvoudig; U vult het onderstaande contactformulier in. Daarin geeft u aan welke dag en rond welke tijd u voor de opname naar onze studio komt. Binnen twee werkdagen krijgt u van ons een antwoord met de preciese tijd, een aantal links betreffende uw voorbereiding, uw samenwerkings-id en het aanbetalingsbedrag. Is de afspraak gemaakt, dan voldoet u het aanbetalingsbedrag met als kenmerk uw naam en samenwerkings-id. Vervolgens stuurt u uw presentatietekst, in combinatie met uw samenwerkings-id aan ons toe. (Binnenkort kunt u de presentatieteksten voorbereiden via deze site).

 

 

Wie verzorgen de presentaties?

 

Dat bent u uiteraard zelf. U schrijft uw tekst en u kiest de kleding die bij u past. CVCasting helpt daarbij met alle benodigde technieken, waaronder ook met de begeleiding en met de sfeer. U wordt bij ons goed opgevangen, u voelt zich op uw gemak, zodat u optimaal kunt presenteren.

 

 

Videocoaching

 

Wanneer u behoefte heeft aan meer grip, wanneer u meer tijd nodig heeft om uzelf terug te zien, terug te horen en vertrouwd te raken met uzelf voor de camera, bieden we ook video-coaching aan. We beginnen met een combinatiesessie waarbij afwisselend stil wordt gestaan bij uw c.v. en uw oorspronkelijke voorsteltekst. We bekijken hoe we uw tekst het beste kunnen transformeren naar een optimale visuele presentatie. We doen dit samen met u in de video-studio zelf. U ziet zo de verschillen en raakt hiermee vertrouwd. De impact op het videoresultaat is direct zichtbaar.

 

Videocoaching wordt aangeboden in doorlooptijden van 60 minuten. In één of meerdere sessies van 60 minuten.

 

Aan de slag (uitgebreid)

 

U bericht via de contactformulier die onder het tabje Organisatie staat bij Contact dat u wilt opnemen. vervolgens geeft u in het contactformulier aan welke dagen en tijd u langs wilt komen.

 

Binnen 2 dagen krijgt u van ons een antwoord met een geplande opnamedatum en het tijdstip dat we u in kunnen plannen, uw samenwerkings-id en het aanbetalingsbedrag.

 

U zendt ons samen met uw samenwerkings-id uw geplande inspreektekst (tekstduur 30 seconden, maximaal 60 seconden).

 

U voldoet het aanbetalingsbedrag. Op uw overschrijving vermeldt u uw naam en samenwerkings-id.

 

U ontvangt van ons een speciale instructievideo waarin we u uitleggen waar u op moet letten om zo natuurlijk mogelijk uw boodschap over te kunnen brengen.

 

U oefent thuis alvast uw tekst.

 

Bij aankomst in onze studio kunt u zich even opfrissen.

 

In de opnameruimte brengen we een dasspeldmicrofoon bij u aan.

 

We lopen de tekst met u door op het afleessysteem (U leest uw tekst daarvan af).

 

De opname start.

 

We kijken de opnames tussendoor terug om vast te stellen welke de beste take (opname) is, danwel wat beter kan. (aandacht voor houding en het duidelijk uitspreken van de tekst).

 

Hebben we een geschikte take of opname dan gaat de dasspeldmicrofoon weer af en gaan we de opname in de montageruimte voor u verwerken.

 

De gekozen opname wordt voorzien van een bijpassende achtergrond en verwerkt (uitdraai) tot een videobestand.

 

Blijkt het niet mogelijk om 1 take te gebruiken, dan kunnen we enkele takes combineren. De daaropvolgende montage duurt meestal 20 minuten en bestaat uit de montage van 10 minuten gevolgd door een uitdraai van nog eens 10 minuten.

 

Wanneer tijdens de opname bepaalde woorden niet voldoende verstaanbaar zijn uitgesproken, kunnen we dit meestal achteraf corrigeren. Doorgaans duurt dit 20 minuten (montage 10 minuten + uitdraai 10 minuten).

 

Wilt u dat uw geluid extra briljant klinkt dan hebben we voor u optioneel een geluidspostproductie mogelijkheid. Uw stem wordt helderder en is daardoor nog beter verstaanbaar. Deze AudioPostproductie duurt 20 minuten (bewerkingen 10 minuten + uitdraai 10 minuten).

 

Hierna is de productie voor u beschikbaar in de gangbare formaten (H264, MXF, Uncompressed enz.). Het standaard uitdraaiformaat is H264 Full HD 1920x1080p. Andere formaten blijven gedurende enkele weken op navraag leverbaar.

 

We tellen de tijdsduur van de verrichte handelingen op en bepalen aan de hand daarvan de totale productieprijs. Het totaalbedrag verrekenen wij met uw aanbetaling. Vervolgens betaalt u het resterende bedrag contant of met pin.

 

Na betaling krijgt u de opname mee. Het resultaat wordt geupload naar het YouTubekanaal van CVcasting.nl of een ‘Wetransfer’ naar keuze. U krijgt een e-mail van ons met de link naar uw videobestand.

 

Voor informatie over onze tarieven en prijsopbouw
klik op deze link.

Show Buttons
Hide Buttons