Vastings

VOOR WERKGEVERS [ II ]

Graag willen we werkgevers die op zoek zijn naar geschikt personeel helpen om de selectie van kandidaten te vereenvoudigen. Wanneer werkgevers hun vactures plaatsen resulteert dit maar al te vaak in honderden reacties in de vorm van sollicitatiebrieven. Het overgrote deel wordt door P&O gefilterd waarna een groep van 5 tot 20 personen overblijft. Voor de kwaliteit is het het beste om iedereen persoonlijk te ontmoeten, maar ieder gesprek kost een half uur van uw tijd en opgeteld kost de screening van één functie u al gauw een paar dagen. Met onze custom made Vastings stellen we u in staat om geselecteerde kandidaten als het ware al snel van te voren te leren kennen. De kandidaten bezoeken op uw uitnodiging onze studio en van hen  vervaardigen we snelle krachtige videosollicitaties, ofwel Vastings.

U hoeft dus niet iedereen persoonlijk te ontmoeten, maar besteedt dit deel van het kennismakingsproces aan ons uit. Van ons krijgt u een video colofon met al uw kandidaten. Binnen een tiental minuten heeft u de mensen die u op persoonlijk niveau aanspreken gevonden. U kunt dit colofon uiteraard ook met uw collega’s delen. In plaats van een paar dagen heeft u nog maar een paar uur voor hetzelfde traject nodig, want de gesprekken die u hierna voert kunnen zich tot een kleinere en kwalitatief betere groep personen beperken. Hierdoor bespaart u tijd en geld. Bovendien is de kans dat u het meest passende personeel aantrekt groter geworden.

Vastings voor werkgevers:

Vastings vrij (vrij invulbaar met een tijdsduur van 30 tot 120 seconden);

Vastings volgens script (kandidaten worden geïnterviewd) ;

CombinatieVastings.

Vastings – Videosollicitaties

Hoe start u een Vasting?

Heel eenvoudig: Via onderstaand formulier neemt u contact met ons op. U geeft de volgende zaken hierin aan:

De verantwoordelijke contactpersoon voor het project is: ……. (naam, telefoonnummer en e-mail v.d. persoon en functie).

U heeft een afdeling voor  .. (toepassing).

Daar werken … (aantal) mensen.

U wilt in periode … (van – tot)

gaat u … (aantal) sollicitanten uitnodigen voor een … (vrije)  / …. (script ) videosollicitatie.

Het script voor de videosollicitaties is: ……. (uw tekst).

U wilt …. (wel)  of …. (geen) personalisatie (zoals uw logo in de achtergrond) (enwel) ….  in de te leveren solliciatievideo’s verwerkt hebben?

U wilt de video’s via uw P&O Youtubechannel toegankelijk hebben zodat u ze met uw naaste collega’s met inloggegevens kunt delen? …. (ja nee) of (anders) ….

Offerte

Aan de hand hiervan maken we een offerte voor u of nemen nog even contact op om enkele mogelijkheden met u te bespreken. Om kostentechnisch een extra interessant aanbod te kunnen uitbrengen is het aan u om mee te denken en mee te organiseren. Het uitnodigen van de kandidaten gebeurt zo veel mogelijk aaneengesloten, met bij voorkeur vijf tot tien kandidaten per dag. Onafhankelijk van voor welke sollicitatievorm u kiest, streven wij er naar om de opnamen per kandidaat binnen 60 minuten af te ronden. Dit vindt u terug in een zeer gunstige prijsstelling van onze offerte. De video’s worden zonder toestemming van u en uw kandidaten nooit door ons openlijk gedeeld.

Aan de slag

Wanneer we uw akkoord hebben verkregen gaat CVcasting voor u aan de slag.

Binnen enkele dagen worden alle kandidaten door ons ontvangen en gefilmd.

De opnames worden gemonteerd en verwerkt (post-productie).

Hierna is de productie voor u beschikbaar in de gangbare formaten (H264, MXF, Uncompressed enz.).

Uitlevering gebeurt via WeTransfer en of upload naar een door ons voor u ingericht YouTube-kanaal.

Contact:

1 + 3 =

Show Buttons
Hide Buttons