Video Zorgprofiel

Een klik met de zorgmedewerkers:

Voor mensen werkzaam in de zorg en de thuiszorg biedt CVcasting de mogelijkheid om een video-zorgprofiel te maken. Het woord zegt het al. Mensen in de zorg of de  thuiszorg kunnen zich met een videoprofiel vrijjblijvend en  makkelijk aan hun doelgroep  voorstellen. Een videoprofiel is goed voor de aanbieders en goed voor hun klanten.

Voor mensen die zorg in moeten kopen wordt het veel makkelijker en laagdrempeliger om een passend persoon uit te kiezen. Nu is het zo dat mensen die zorgbehoevend zijn nauwelijks iets te kiezen hebben. Men krijgt een vreemde in huis en daar moet men het mee doen. Maar veel mensen vinden die onzekerheid helemaal niet prettig. Met het zorg-videoprofiel brengen we daar verandering in. Vanuit huis kan men makkelijk profielen inzien en op die manier een goede keuze maken. De zorg wordt persoonlijker en sluit beter aan bij de wensen van degenen die zorg nodig hebben. De zorgverlener hoeft veel minder vaak op pad naar mensen die daarna om een andere medewerker vragen, want de klik is er.

Waarom CVcasting video-zorgprofielen?

Bij CVcasting streven we ernaar om mensen te tonen zoals ze werkelijk zijn. We maken ze dus niet mooier dan normaal. We doen juist ons best om mensen zichzelf te laten zijn en dat brengen we zo objectief mogelijk in beeld. Zodat er ook echt iets te kiezen valt.
Een videoprofiel is eigenlijk een custom videosollicitatie. Het verschil is dat de doelgroep hier vaker een partikulier zal zijn. In plaats van cv’s doornemen, wil men de keuze op basis van de video kunnen bepalen. Hierdoor zal een video-zorgprofiel ook iets langer duren dan een gemiddelde videosollicitatie. Men moet meer over de eigen ervaring kwijt kunnen. Een zorgprofiel is dus een iets completer plaatje en duurt ook iets langer om te maken dan een standaard videosollicitatie.
Net als die vergroot een video-zorgprofielde de kans op werk aanzienlijk. Mensen met een videoprofiel zijn altijd vindbaar. Ze hoeven daardoor minder vaak nodeloos te solliciteren want de eerste selectie heeft eigenlijk al plaatsgevonden. Je kan zeggen dat ze eerder een passende werkomgeving vinden. CVcasting gaat het succes van haar klanten volgen en zal de resultaten via deze site delen.

 

Hoe werkt het?

Voor een video-zorgprofiel komt u doorgaans naar de CVcastingstudio in Rosmalen. De opnameduur is 30 tot 60 minuten. Op het moment dat u binnenkomt hebben we al verschillende keren contact gehad. Onder andere over uw voorkeur voor de vorm en de inhoud. We laten u ook wat oefenen zodat u in ieder geval goed bekend bent met uw tekst. Doorgaans adviseren we om videoprofielen niet langer dan 60 seconden te maken. Iedereen mag zijn of haar eigen tekst schrijven maar desgewenst helpen we u hiermee. In de week voorafgaand aan de opname stemmen we dit met u af. Tot slot willen we weten of u aangesloten bent bij een zorgverlenende instantie of organisatie. Desgewenst draaien we uw video uit met het logo van die organisatie. U kunt ook twee uitdraaien aanvragen.

Wat kost de vervaardiging van uw video-zorgprofiel?

Standaard voorbeeld:
– Telefonische intake; (10 min)
– Profielbegeleiding; (20 min) (het opstellen van uw profieltekst)
– Video-opname in de studio; (30 min)
– Montage, afwerking  en uitdraai; (20 min)
– Online plaatsing; (10 min)
(inclusief gebruik van videostudio, geluidsopnamestudio en videomonategstudio).
90 minuten productietarief: €185,- excl. B.T.W. = 224,- incl. B.T.W.

Maatwerk is in overleg mogelijk.

Hoe krijgt u een zorgprofiel?

Stuur ons uw contactgegevens met een beschrijving van uw wensen en wij nemen contact met u op.

Contact:

9 + 11 =

Show Buttons
Hide Buttons