CVcasting voorwaarden

 

Auteursrecht

De auteursrechten van de CVcastingopnamen komen toe aan CVcasting / DandA.nl.nl mits anders schriftelijk overeengekomen.

 

Gebruiksrecht

De klant verwerft een gedeeltelijk (territoriaal / periodiek / media) of onbeperkt gebruiksrecht voor de productie. Dit wordt vooraf per productie contractueel vastgelegd. Een populaire  keuze is online en in-store waarbij men het product voor onbepaalde tijd wereldwijd mag gebruiken op het internet, in winkels en beurzen. Het voordeel is dat u geen omkijken heeft naar de verlenging van contractstermijnen en het verkrijgen van toestemmingen voor het presenteren van uw materiaal. Aan de andere kant buiten deze gemaakte gebruiksrechtafspraken hebben beide partijen elkaars toestemmingen nodig om het materiaal te gebruiken.

 

Garantie en reclames

Door de prijsstelling van de CVcasting producten is het niet mogelijk om enige vorm van garantie te geven op de wijze waarop een filmpje eruit komt te zien, danwel het beoogde succes. CVcasting zorgt ervoor dat een door u gemaakt of goedgekeurd script professioneel gevolgd wordt, maar we kunnen u dus geen tevredenheidsgarantie bieden. Zoals gezegd dat ligt aan de bijzonder lage prijs. We zullen altijd proberen om eventuele eenvoudig aan te passen technische gebreken direct te verhelpen. Maar het opnieuw en anders opnemen van materiaal kan alleen tegen een meerprijs. Het meerwerk wordt vooraf met de klant ingeschat, gecommuniceerd en voor akkoord vastgelegd. CVcasting voert doorgaans een klein doorzichtig watermerklogo in de linkeronderhoek van geleverde video’s. Iedere video wordt ook door CVcasting / DandA.nl als reclamemateriaal gebruikt (mits anders overeengekomen). CVcasting / DandA mag het materiaal niet commercieel inzetten waarbij het gaat concurreren met toepassingen van de opdrachtgever. Van dit soort standaard voorwaarden kan uiteraard per project afgeweken worden in de projectovereenkomst. Een gebruikelijke is bijvoorbeeld om een aantal herstelacties van te voren te budgeteren en op die manier de mogelijkheid open te houden om aanpassingen door te voeren.

 

Betalingen

Aanbetalingen van CVcasting videosollicitaties vinden plaats voor aanvang van een productie. Betalingen van CVcasting sollicitatievideo’s vinden plaats voor aflevering van de opnames, danwel contant of pinbetaling op het kantoor.

Voor alle werkzaamheden gelden onze regels en voorwaarden. Zie de CVcasting voorwaarden

http://cvcasting.nl/cvcasting-voorwaarden

Zie de CVcasting handelsvoorwaarden

http://cvcasting.nl/handelsvoorwaarden-cvcasting

Show Buttons
Hide Buttons