Videosolliciteren

SOLLICITATIEVIDEO’S VOOR WERKZOEKENDEN

Videosolliciteren of CVcasting is een nieuwe manier om jezelf aan werkgevers voor te stellen. Met een natuurgetrouwe videosollicitatie stel je een toekomstige werkgever in staat om je al een klein beetje te ontmoeten en je te zien zoals je werkelijk bent. Het zien en horen van een persoon maakt een ‘andere soort indruk mogelijk. Vaak voelt men al binnen enkele seconden wel of geen klik. Een geschreven cv beperkt zich tot feiten en gegevens. Dat rationele deel geeft niet genoeg inzicht om kandidaten echt goed te selecteren. Daarom moet doorgaans een groepje mensen op gesprek komen voordat een werkgever tot een keuze komt. Met een goede videoCV maak je meer kans! Als je op basis van een videoCV uitgenodigd bent, heeft men kennelijk al een klik. De werkgever heeft hier eveneens voordelen bij. Die is nu in staat om de juiste personen uit te nodigen.

Makkelijk Videosolliciteren

Videosolliciteren bij CVcasting.nl

Wij maken videosollicitaties makkelijk. Dankzij ons afleessysteem hoeft u geen teksten uit het hoofd te leren. Wij zorgen er voor dat het eindproduct geloofwaardig overkomt. Wij geven u alle ruimte om uw persoonlijkheid en/of expertise zo goed mogelijk uit te laten komen.

U kunt uiteraard direct terecht voor een opname in onze studio, maar u kunt ook besluiten om eerst een training te doen om natuurgetrouw voor de dag te komen.
Wij gaan in dat geval met u werken aan het verbeteren van uw presentatie, zodat u ook op video overkomt zoals u daadwerkelijk bent.

Contact:

10 + 5 =

Show Buttons
Hide Buttons