Wie is CVcasting?

 

In het kort:
We hebben een aantal snelle methodes om van grotere groepen werkzoekenden videosollicitaties te vervaardigen. We hebben daarvoor ook een online tool waar men de videosollicitatie voor kan bereiden.

Kostenindicatie:
Afhankelijk van een aantal zaken kunnen we de meeste kandidaten tussen 75 en 150 eu incl btw voorzien van een keurige videosollicitatie.

Extra:
Daarnaast hebben we mogelijkheden om solliciteerders een training te laten volgen en om videosollicitaties (grote aantallen) op locatie (gemeenten, instituten etc) te laten doen.

Toepassingen voor uw organisatie:
De bedoeling is dat dit voor u een makkelijke tool wordt om  bijvoorbeeld hooggeschoolde groepen kandidaten op deze wijze in beeld te krijgen waardoor het zoek en selectieproces uiteindelijk veel sneller en goedkoper wordt. Denk aan een opnameruimte in jullie kantoor waar we op afspraak groepen mensen projectmatig gaan videograferen.

Toepassingen voor gemeenten:
Op dit moment doen we een pilot met de Gemeente ‘s-Hertogenbosch waarbij jongeren van videosollicitaties voorzien worden.

Andere toepassingen:
Los van deze videosollicitaties zijn we op meer videoterreinen actief. Full service videobedrijf.

DandA.nl

CVcasting is het resultaat van het video-assortiment van onze hoofdonderneming DandA.nl en het video-onderdeel SpotCast.

Resultaatgericht aanbod

CVcasting is ons video-aanbod voor de sollicitatie- en vacaturemarkt. CVcasting, DandA en Spotcast richten zich op ondernemers die ontzorgd willen worden, maar ook op particulieren. In plaats van losse diensten leggen we ons volledig toe op het bedienen van de videosollicitatiemarkt met een pasklaar antwoord. U hoeft met uw boodschappenkarretje niet meer langs verschillende balies maar kunt makkelijk en resultaatgericht inkopen. Korte beslissingslijnen schelen tijd en dus geld. Dat vertaalt zich in ‘meer voor minder’.

Contact:

6 + 14 =

Show Buttons
Hide Buttons